Hodnocení obchodu

5,0 133 hodnocení
5
133x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
TH Avatar autora Tomáš Hájek | 23.5.2024
Jsem bez výhrad spokojen. Takhle příkladně by měla u prodejců Dia zboží fungovat komunikace zákazník - výrobce (prodejce) a rychlost dodání objednaného zboží.
HV Avatar autora Hana Valešová | 14.5.2024
super. velký výběr vzorů. krásný a ta rychlost dodání......je fajn že na nás JEDNIČKY někdo myslí. tohle už třetí výrobek co jsem kupovala.
MN Avatar autora Mariana Novotná | 12.5.2024
Výborná práce, krásný dizajn. Kupujeme synovi opakovaně pro velkou spokojenost a rychlé dodání.
Avatar autora Ivana Čechová | 6.5.2024
Moc příjemná komunikace a ušito na přání..moc děkujeme..paní moc šikovná 😃🤗
IL Avatar autora Ingrid Loulová | 1.5.2024
Nádherné zboží (materiál i zpracování), velmi lehké. Naprosto souhlasím s předchozími recenzemi. Moc Vám děkuji, paní Kolářová.
KJ Avatar autora Kateřina Jirešová | 12.4.2024
Úžasný materiál a bleskové doručení s milým dárečkem, děkujeme!
P Avatar autora Petr | 10.4.2024
Všechno super, komunikace, rychlost, vstřícnost. S výrobky jsme spokojeni. Děkujeme.
PC Avatar autora Pavla Cingelová | 6.4.2024
RW Avatar autora Roman Waldecker | 2.4.2024
Pás na pumpu je luxusní, ani nevím, že ho na sobě mám. Dáreček taky potěšil 😉 Skvělá práce, rychlost a paní majitelka je velmi příjemná, komunikace s ní taky perfektní. Nemůžu jinak, než VŘELE DOPORUČIT !!! 👍👍👍
JP Avatar autora Jan Pačesný | 25.3.2024
Maličkosti v životě dělají největší radost . Život s cukrovkou opravdu není procházka zahradou a mít v životě partnera , který vám aspoň částečně ulehčí život svoji šikovností a tím co děla je to nejcennější osobně si těchto lidi moc vážím Děkujuu ♥️🍀
Avatar autora Lenka Šilhánová | 24.3.2024
Krásná práce. Krásná komunikace s majitelkou. Krásně zabaleno. Dáreček k objednávce. Moc doporučuji!
DJ Avatar autora Daniela Jelinkova | 21.3.2024
Moc kásné zboží a přišlo navíc pěkně zabalené s dárečkem navíc! 😀 Určitě znovu brzy nekoupíme.
LD Avatar autora Lucie Dáňová | 21.3.2024
JH Avatar autora Jakub Henig | 15.3.2024
Skvělé
JJ Avatar autora Jana Jurečková | 14.3.2024
prostě skvělé
LK Avatar autora Lukáš Kalenda | 3.3.2024
Super pomocník na nošení pumpu Syn nic jiného nechce
MK Avatar autora Michaela Karcolová | 3.3.2024
Všechno super a perfektně sedí. Určitě se vrátíme.
ZP Avatar autora Zdenka Poděbradská | 18.2.2024
moc se mi produkt líbí, dle mého očekávání, určitě objednám další.produkty
AB Avatar autora ANATOLII BEREZHNYI | 3.2.2024
Moc se mi to líbilo. Děkuji.
KT Avatar autora Katarina Tirindova | 1.2.2024
Nahoru
133 položek celkem
Zpět do obchodu