Hodnocení obchodu

5,0 141 hodnocení
5
141x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
MD Avatar autora Michal Drabek | 11.6.2024
Jako vždy velká spokojenost! Krásný kvalitní materiál, úžasný přístup. Děkujeme
VH Avatar autora Veronika Husarová | 10.6.2024
Úžasná,precizní práce🥰 nadstandartní komunikace. Dodání velmi rychlé jsme opravdu moc spokojeni🙃
M Avatar autora Marcela | 6.6.2024
Velka spokojnost. Rychle, jednoduche vybavenie. Tovar je skvely. Mila pozornost naviac potesila 😊
B Avatar autora Blanka | 5.6.2024
Děkuji za super nákup, opět rychle kvalitně vyřízeno.
GR Avatar autora Gabriela Raková | 1.6.2024
Velmi.Doporučuji🍀❤️
MH Avatar autora Martin Havranek | 31.5.2024
Velice spokojená
KB Avatar autora Kateřina Bačeová | 30.5.2024
Doporučuji! Objednávám pravidelně už několik let. Vše perfektní. 💙
VH Avatar autora Vladimíra Houšková | 30.5.2024
Krásné a praktické zboží. Velká spokojenost.
TH Avatar autora Tomáš Hájek | 23.5.2024
Jsem bez výhrad spokojen. Takhle příkladně by měla u prodejců Dia zboží fungovat komunikace zákazník - výrobce (prodejce) a rychlost dodání objednaného zboží.
HV Avatar autora Hana Valešová | 14.5.2024
super. velký výběr vzorů. krásný a ta rychlost dodání......je fajn že na nás JEDNIČKY někdo myslí. tohle už třetí výrobek co jsem kupovala.
MN Avatar autora Mariana Novotná | 12.5.2024
Výborná práce, krásný dizajn. Kupujeme synovi opakovaně pro velkou spokojenost a rychlé dodání.
Avatar autora Ivana Čechová | 6.5.2024
Moc příjemná komunikace a ušito na přání..moc děkujeme..paní moc šikovná 😃🤗
IL Avatar autora Ingrid Loulová | 1.5.2024
Nádherné zboží (materiál i zpracování), velmi lehké. Naprosto souhlasím s předchozími recenzemi. Moc Vám děkuji, paní Kolářová.
KJ Avatar autora Kateřina Jirešová | 12.4.2024
Úžasný materiál a bleskové doručení s milým dárečkem, děkujeme!
P Avatar autora Petr | 10.4.2024
Všechno super, komunikace, rychlost, vstřícnost. S výrobky jsme spokojeni. Děkujeme.
PC Avatar autora Pavla Cingelová | 6.4.2024
RW Avatar autora Roman Waldecker | 2.4.2024
Pás na pumpu je luxusní, ani nevím, že ho na sobě mám. Dáreček taky potěšil 😉 Skvělá práce, rychlost a paní majitelka je velmi příjemná, komunikace s ní taky perfektní. Nemůžu jinak, než VŘELE DOPORUČIT !!! 👍👍👍
JP Avatar autora Jan Pačesný | 25.3.2024
Maličkosti v životě dělají největší radost . Život s cukrovkou opravdu není procházka zahradou a mít v životě partnera , který vám aspoň částečně ulehčí život svoji šikovností a tím co děla je to nejcennější osobně si těchto lidi moc vážím Děkujuu ♥️🍀
Avatar autora Lenka Šilhánová | 24.3.2024
Krásná práce. Krásná komunikace s majitelkou. Krásně zabaleno. Dáreček k objednávce. Moc doporučuji!
DJ Avatar autora Daniela Jelinkova | 21.3.2024
Moc kásné zboží a přišlo navíc pěkně zabalené s dárečkem navíc! 😀 Určitě znovu brzy nekoupíme.
Nahoru
141 položek celkem
Zpět do obchodu